Over Ons

Over Bridge Drainage

Wereldwijd heeft klimaatverandering gevolgen voor de natuur, mens en het milieu. Het verschil tussen droogte en extreme neerslag wordt groter. Daarnaast neemt de populatie van de wereldbevolking toe waardoor de intensiteit van het verkeer toeneemt.

Door deze ontwikkelingen ontstond de vraag naar een hogere afvoer capaciteit op wegen, zodat extreme neerslag snel kon worden afgevoerd en daarmee de veiligheid gewaarborgd kon worden.

Bridge Drainage streeft er als leverancier en adviseur naar om regenwater geleidelijk en snel af te voeren van de brug, daarbij de veiligheid te verhogen. Tevens wil Bridge Drainage het milieu zoveel mogelijk te besparen.

Door minder belastende kunststoffen te gebruiken zoals PE en PP begon Bridge Drainage met het bewerkstelligen van dit milieudoel.

Alle producten worden met 70% gerecycled plastic geproduceerd. Met deze innovatieve manier van produceren proberen we mee te helpen met het wereldwijde probleem omtrent het plastic afval.

Teamfoto IDS-Group

Met de klant

Klanten die met ons in zee gaan, ervaren zorgeloosheid. Het gevoel van ‘weten dat het goedkomt...’

Binnen ons bedrijf staat op 1 dat de klanten die met ons samenwerken een gevoel van zorgeloosheid ervaren.
Als professional en leverancier brengen wij na een kennismaking op basis van uw projectgegevens een advies uit welke innovatieve producten in uw project het meest geschikt is.
Onze medewerkers op de technische afdeling zorgt ervoor dat u de juiste input krijgt via de specifieke bestekteksten en bestektekeningen.

Bridge Drainage werkt het liefst nauw samen met de klant en staat altijd open voor input van nieuwe ideeën van de klant. Samen zorgen we ervoor dat we het beste resultaat bereiken!

Met Bridge Drainage krijgt u een samenwerking met een team van toegewijde professionals. Wij begrijpen de uitdagingen die u krijgt tijdens uw project. Wij zorgen ervoor dat u kennis van onze producten krijgen en wij doen er alles aan om uw project zo succesvol te laten slagen.

Overleg met een grote groep

Bridge Drainage

Mark Visschers
Erik van Garsel
Martijn Engel
Mehdi Hamouchy
Mariska Munsters
Lars Kunter
Chantal Goossens
Maud Van Garsel

Lokale en Europese wetgeving

De Europese Water Framework Directive is in Nederland uitgewerkt tot de Kaderrichtlijn Water.

Er is op lokaal, landelijk en Europees niveau steeds meer aandacht voor maatregelen ter bevordering van schoon oppervlaktewater. De producten van Bridge Drainage voldoen aan alle lokale en Europese wetgeving en dragen bij aan de gewenste kwantiteit en kwaliteit van oppervlaktewater.